Yritys

Suomen Vuokratallit

Yrityksestä

Suomen Vuokratallit

Suomen Vuokratallit on osa Nyrox Oy:tä ja sen liikeideana on tarjota hyvien liikenneyhteyksien varrelta ajoneuvon säilytykseen ja rakenteluun soveltuvia reilun kokoisia ja turvallisia harrastetiloja.

Liikeidea on syntynyt oman autoharrastuksen innoittamana. Oma harrastetila puuttui ja sellaisen hankkiminen osoittautui erittäin vaikeaksi. Vuoden kestäneen etsiskelyn jälkeen totesin ettei pääkaupunkiseudulla ole tarjolla riittävästi harrastekäyttöön soveltuvia tiloja. Yksittäin tarjolla olevat autotallit ovat yleensä liian pieniä eikä niissä saa järjestyssääntöjen mukaan tehdä muuta kuin säilyttää ajoneuvoa. Suuria yli 400 neliön tiloja on taas markkinoilla vapaana enemmän, mutta yksityisten henkilöiden tai yhdistysten on miltei mahdotonta saada niitä vuokratuksi harrastetiloiksi.

Nyrox Oy on toiminut vuodesta 2005. Tällä hetkellä yrityksellä on käytössään Vantaalla yksi 400 neliön talli, jossa on harrastetilaa noin 12 ajoneuvolle sekä kausisäilytyspaikkoja noin 70 ajoneuvolle.

Kysyimme asiakkailtamme kuinka todennäköisesti suosittelisit Vuokratallien palvelua ystävälle tai työtoverille? Asteikolla nollasta kymmeneen ja 87% vastaajista antoi arvosanan 9 tai 10.

Harrasteterveisin,
Veli-Matti Viitanen

Valikoituja asiakaspalautteita

Vuokratallit on mielestäni luotettava ja turvallinen paikka säilyttää ajoneuvoja. Olen nyt useamman vuoden luottanut mutkattomaan palveluun. Kiitos.
Juha Leppänen
Yritän pitää autoni maalipinnasta hyvää huolta ja Suomen talvet tekevät hallaa helposti hyvällekkin maalipinnalle. Autoni on nyt talvisin hyvässä säilössä.
Maija Vuorentausta
Olen pitemmän aikaa yrittänyt löytää sopivaa rakentelupaikkaa autolleni. Vuokratallien ansiosta pystyn nyt talvisin tekemään tarvittavat työt. Kiitos.
Riku Kokkonen
Haluatko että tähän tulee juuri sinun pitkäaikainen ja onnistunut asiakaspalvelukokemus Suomen Vuokratallien asiakkaana ?
Oletko sinä seuraava?

Kysyimme asiakkailtamme kuinka todennäköisesti suosittelisit Vuokratallien palvelua ystävälle tai työtoverille?

Asteikko oli nollasta kymmeneen ja 87% vastaajista antoi arvosanan 9 tai 10. Vastaajista 13% antoi arvosanan 7 tai 8. Yhtään alle 7 arvosanaa ei annettu. Vastausprosentti oli 70 %.

Saimme suositteluindeksin pisteiksi 87.

Net Promoter Score (NPS), eli suositteluindeksi, on asiakaskokemuksen mittaamiseen suunniteltu työkalu. Asiakkaalta kysytään todennäköisyyttä palveluiden suosittelemiseen asteikolla 0-10. Vastaajat luokitellaan seuraavasti; 9-10 suosittelijat, 7-8 neutraalit ja 0-6 kriittiset. NPS tulos lasketaan vähentämällä vähättelijöiden osuus suosittelijoiden osuudesta. Yleisesti NPS tulosta, joka on yli 55, pidetään erittäin hyvänä tuloksena.

Alla muutamia asiakkaiden antamia vapaita kommentteja, joiden perusteella tulemme kehittämään palvelujamme edelleen:

Nöyrä kiitos kaikille asiakkailleni kuluneista kausista – syksyllä taas tavataan!

Veli-Matti